28. maj / CZKD
Festival je otvoren 28. maja u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21, Beograd). Prikazan je video materijal Ljubav ne prestaje – Susret na pola puta Medijske arheologije, održan performans Misterija: Ljubav nastao iz procesa rada POD Teatra sa decom iz Prihvatilišta za decu, Beograd i otvorena izložba Dunje Janković čiji je rad tom prilikom bio štampan u tehnici sito štampe.

29. maj / KC REX
Program drugog dana festivala realizovan je u Kulturnom centru Rex (Jevrejska 16) i Drugstore-u (Bulevar Vojvode Bojovića 4). U KC Rex održana je KidsPatch radionica za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti. Nakon toga prikazana je selekcija animiranih filmova namenjena najmlađima Slon po Animateki sa slovenačkog festivala animiranog filma Animateka, a potom Animateka po Animateki – selekcija kratkih filmova iz centralne i istočne Evrope. U 21h otvorena je izložba Aleksandra Opačića, čiji je rad Betty Boop štampan u tehnici sito-štampe.

29. maj / KC Drugstore
Istog dana u Drugstor-u održana je radionica video manipulacije koju su vodili FŠK i Izvanredni Bob, a nakon toga koncerti izvođača Omladinac 11, Za pokolj duše, Mršavi pas, Kopy Kat i DJ set Springboard.

30. maj / KC GRAD
Narednog dana, 30. maja, program festivala je realizovan u KC Grad (Braće Krsmanović 4, Beograd). Započet je radionicom udruženja Oficina Arara iz Portugalije, nastavljen otvaranjem izložbi Oficine i francuskog autora i izdavača Jean-Jacques Tachjian-a (Žan-Žak Tašđan), a zavšen nastupima muzičara kao što su Nuno Marques Pinto (Portugal), MSHR (SAD), Dotepenec (Hrvatska), Bajage (Srbija), koje je izabrao belgijsko-srpski izdavač Nema tog podruma. Održana je i promocija kompilacije Namjerne Griješke – pop proizvodi elektronickih post-yu Ambivalenata u izdanju NAUK-a, DJ set Nitkova, kao i projekcija filma Saturnus (1971) Ludo Micha (Belgija).

31. maj / INEX FILM
Poslednji dan beogradskog dela festivala realizovan je u Inex filmu (Višnjička 76, Belgrade). Tom prilikom organizovane su radionice Karkatag kolektiva Voli da boli i radionica linoreza Garage L. Održana je i pijaca stripova, izložba Kumovi Danijela Savovića i Gorana Stojčetovića, kao DJ-ing, VJ-ing i izložba radova Happy Trash Production iz Novog Sada. Na koncertnom delu programa nastupale su Dedice, Klopka za pionira, Video-dodir i Draga Machine, a sito-štampom se bavio subotički umetnik Miroslav Lazendić Miki (Dr. Gnoj).

1. jun / ELEKTRIKA PANČEVO
Pančevački program festivala započet je 1. juna u Galeriji Elektrika (Radomira Putnika 7) gde su Wostok i Sanja S. održali radionicu Kako je čika Boća slušao Rezidentse. Na istom mestu u okviru Grrr! Programa Aleksandra Zografa predstavljeni su autori Jean-Jacques Tachdjian alias El Rotringo (Francuska) i David Lasky (SAD), čija je izložba potom otvorena u holu Gradske uprave. U Elektrici je predstavljena izložba Ljubav ne prestaje, koncert je održao beogradski bend VIS Limunada, a muzički set gost iz Hrvatske DJ Jahvo.

2. jun / PANČEVO
Program poslednjeg dana festivala, 2. juna, realizovan je u Domu omladine Pančevo (Svetog Save 10) i Istorijskom arhivu Pančeva (Nemanjina b.b). U Istorijskom arhivu otvorena je izložba bugarskog umetnika Borisa Pramatarova, dok je u Domu omladine organizovana radionica kolektiva Mubareć, izložba Novo Doba plakata iz Fijuk laboratorije u tehnikama ofset i sito štampe, kao i plakata koncerata iz budućnosti čiji je autor Miro Župa. Prikazana je projekcija Floating World Animation, a koncerte su održali Nastrom, Crno dete, Autistik front, Žigon mortis, Lenhart Tapes. Muzički program završen je Mubareć karaokama.